Skip to content

Aangenaam warm en comfortabel

Het Nije Huys biedt moderne appartementen die klaar zijn voor de toekomst. Alle appartementen worden gasloos opgeleverd en volledig elektrisch verwarmd met behulp van een duurzame warmtepomp. Vanaf het dak leveren zonnepanelen elektriciteit terug aan de algemene ruimten.

Duurzaam en energiezuinig

Heerlijk comfortabel

Met een appartement in Het Nije Huys kiest u voor kwaliteit. De appartementen zijn namelijk niet alleen uiterst duurzaam maar ook zeer comfortabel. Een van de kenmerken van deze energiezuinige appartementen is bijvoorbeeld de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft het in de zomer heerlijk koel. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. Daarbij levert de vloerverwarming een gelijkmatige, aangename warmte.

foto-stoel-happy800
Een warm thuis

Energielabel A

De appartementen in Het Nije Huys zijn niet alleen beter voor het milieu en uw comfort; ze zijn ook goed voor uw portemonnee. Met deze appartementen bespaart u namelijk aanzienlijk op uw energierekening. Uw appartement krijgt een energielabel A. Dit is het meest gunstige energielabel dat woningen kunnen krijgen. Geen wonder: uw appartement is klaar voor de toekomst én gebouwd met respect voor mens en milieu.
U ontvangt het energielabel bij de oplevering van de appartementen.

De pluspunten op een rij
• Vloerverwarming in de gehele woning
• Uitstekende vloer-, dak- en muurisolatie
• Verwarmen middels een warmtepomp
• Zonnepanelen voor het duurzaam opwekken van energie
• Isolerend HR++ glas¬

U kiest de keuken zelf

Het levendige hart van uw woning

Een keuken is veel meer dan een ruimte waar vluchtig de maaltijd wordt bereid. De keuken vormt het levendige hart van uw huis. Het is de plek waar u de dag begint, de krant leest of appeltaarten bakt voor familie en vrienden. U ontvangt er bezoek en beleeft er gezellige momenten.
De keuken in uw appartement kunt u geheel naar eigen wens samenstellen en inkopen, deze is bij de V.O.N.-prijs van uw appartement inbegrepen.

Siematic voorbeeldkeuken

Omdat Bijont betaalbaarheid en topkwaliteit nastreeft, hebben we de samenwerking gezocht met SieMatic keukens. Zij hebben een prachtige voorbeeldkeuken samengesteld voorzien van Siemens-apparatuur. Deze is te bezichtigen bij BMN in Nijverdal.
Voor de appartementen is een stelpost opgenomen van € 8.000,= inclusief btw en voor de penthouses een stelpost van € 12.500,= inclusief btw. Wilt u liever ergens anders een keuken kopen, dan komt de gehele stelpost te vervallen.

Speciaal voor u heeft BMN een brochure samengesteld. Klik op de knop hiernaast om alvast een voorproefje te krijgen van uw toekomstige droomkeuken.

Link
SieMatic keuken

SieMatic keuken

Bekijk hier de speciale brochure
Siematic brochure PDF 7 Mb

Hoog afwerkingsniveau

Mooi sanitair en hoogwaardig tegelwerk

Een nieuw appartement kopen is om meerdere redenen fijn. Een gloednieuwe badkamer is zeker een van die aantrekkelijke punten. Fantaseren over hoe uw badkamer eruitziet is heerlijk. Er is zo veel mogelijk!

Het toilet en de badkamer van de appartementen in Het Nije Huys worden keurig afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch en hoogwaardige tegels. Verder voorzien we uw badkamer standaard van een douche, een hangtoilet en een wastafel. En natuurlijk is er een aparte toiletruimte voor uw gasten. De penthouses beschikken tevens over een bad in de badkamer.

Wilt u het toilet en de badkamer aanpassen aan uw persoonlijke wensen? Bezoek de showroom om ideeën op te doen en bespreek ze met ons. Zo komen we samen tot uw perfecte badkamer waar het heerlijk ontspannen is.

Voordelen van nieuwbouw

Zorgeloos
Over een nieuw appartementengebouw heeft u weinig zorgen: alles is nieuw en alles functioneert. En zo niet, dan kunt u aanspraak maken op de garantie. Ook qua onderhoud zit u goed: we kiezen zoveel mogelijk voor onderhoudsvrije en duurzame materialen.

Energiezuinig
Een nieuwbouwhuis anno nu is goed geïsoleerd, heeft energielabel A en is al gauw 30 procent zuiniger dan een 25 jaar oude woning. Dat levert een fijne kostenbesparing op.

Voordelig
Wanneer u een nieuw appartement koopt, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Dat maakt uw nieuwe appartement tot een voordeliger aankoop.

Aangenaam
Isolerend glas en geïsoleerde muren en daken houden uw appartement in de winter lekker warm en in de zomer prettig koel. U geniet dus het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Veilig
Je thuis voelen begint met je veilig voelen. Modern en inbraakwerend hang- en sluitwerk is daar de basis voor. In uw appartement worden die standaard gemonteerd.

Duurzaam
In het nieuwe appartementengebouw worden zoveel mogelijk duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Beter voor het milieu en beter voor uw gezondheid.

Zekerheid
De appartementen worden verkocht met een door de Woningborg Groep afgegeven Woningborg-certificaat. Dit certificaat waarborgt dat uw woning wordt afgebouwd en dat de kwaliteitsgarantie wordt nagekomen. De garantie betreft een afbouw- en herstelwaarborg. Daarnaast verzorgt Woningborg vooraf de juridische, financiële en technische toetsing van het bouwplan.

Aannemer
Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen gaat Het Nije Huys bouwen. Het aannemersbedrijf bestaat ruim 50 jaar en heeft uitstekende vakmensen in eigen dienst. Kuipers is een modern bedrijf dat gemotiveerd is, meedenkt, kennis van kwaliteit heeft en oog voor detail.

Kleur- en materiaalstaat

BEPALINGEN

Deze afwerkstaat en kleur- en materiaalstaat is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt door gemeentelijke diensten, nutsbedrijven, architect, constructeur en overige adviseurs van het plan/project.
De aannemer/ontwikkelaar behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze afwerkstaat en kleur- en materiaalstaat en bijbehorende tekeningen en plattegronden aan te brengen, indien zij dit uit (installatie)technisch en/of constructief oogpunt noodzakelijk acht en voor zover dit de kwaliteit van het de ruimte of het gebouw niet nadelig beïnvloedt. Het gebouw dient te voldoen aan de eisen van overheden en nutsbedrijven, waardoor planafwijkingen kunnen optreden.

MATERIAALKEUZE

In deze afwerkstaat en kleur- en materiaalstaat worden alle toe te passen materialen per onderdeel omschreven.
Het kan om uitvoeringstechnische redenen of door wijzigingen in wet- en regelgeving noodzakelijk blijken om andere materialen toe te passen dan omschreven in de kleur- en materialenlijst. Bij toepassing van andere materialen, zijn deze kwalitatief en esthetisch gelijkwaardig aan hetgeen in deze kleur- en materiaalstaat is opgenomen.

Exterieur

Interieur

Technische installatie

Appartementen

Hal
1 lichtpunt met wisselschakelaar
1 enkele wcd naast de schakelaar
1 rookmelder opbouw
1 belinstallatie

Woonkamer/keuken
2 lichtpunten op schakelaar / wcd
5 dubbele wandcontactdozen
1 loze leiding naar meterkast
1 aparte groep t.b.v. vaatwasser
1 aparte groep t.b.v. inductie kooktoestel
1 aparte groep t.b.v. combimagnetron
1 bedrade leiding t.b.v. thermostaat
1 enkele wcd tbv recirculatie afzuigkap
1 enkele wcd tbv koelkast
1 CO2 sturing t.b.v. MV-box

Meterkast
1 Eaton meterkast 3F

Toilet
1 lichtpunt op schakelaar

Badkamer
1 lichtpunt op schakelaar
1 enkele wcd naast wastafel
1 aardmat

Slaapkamer 1
1 lichtpunt op schakelaar
2 dubbele wandcontactdozen

Slaapkamer 2
1 lichtpunt op schakelaar
2 dubbele wandcontactdozen

Berging/technische ruimte
1 lichtpunt op schakelaar
1 enkele wcd naast wasmachine
1 aparte groep t.b.v. wasmachine
1 aansluiting t.b.v. MV-box
1 aansluiting t.b.v. warmtepomp
1 aansluiting t.b.v. PV-omvormer

Meterkast
Bestaat uit een 3-fase, 6 groeps automatenkast met ingebouwde beltrafo en aardlekschakelaars.
Het schakelmateriaal en de wandcontactdozen (wcd), waar mogelijk inbouw, in de kleur wit.
De wandcontactdozen in de verblijfsruimte worden op 300+ geplaatst en de schakelaars op een hoogte van 1100+.

Ventilatie
De keuken, badkamer, toiletruimte en wasruimte worden mechanisch afgezogen.
Keukens dienen te worden voorzien van een recirculatie afzuigkap.

Warmtepomp
In elk appartement wordt een BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp (of gelijkwaardig) geplaatst
welke voorzien is van een 190 L interne boiler.

Algemene voorzieningen

In de centrale hal/ingang van appartementen wordt een algemene meterkast gesitueerd waarop de trappenhuisverlichting, noodverlichting en de rookmelders zijn geschakeld. Hierin zit ook een aparte groep t.b.v. de voeding van de liftinstallatie.
De appartementen worden voorzien van een intercom installatie met een videofoon installatie.

PV panelen
Op het platte dak van het gebouw worden circa 30 PV panelen geplaatst en de opbrengst hiervan komt ten goede aan de VVE.
De omvormer wordt op een nader te bepalen plek in het trappenhuis op de 2e verdieping gemonteerd en aangesloten op de algemene meterkast.

Installaties